Luptătorii de la CSȘ Lugoj la Campionatul Balcanic U15 & U17

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Patru sportivi de la CSȘ Lugoj au reprezentat România la Campionatul Balcanic de lupte U15 și U17, care a avut loc în perioada 4 – 7 mai 2023, în localitatea Serres, Grecia: l Alexandru Gross, 62 kg U15, lupte greco-romane;  l Bernardo Szilagyi, 60 kg U17, lupte libere; l Bogdan Szabo, 51 kg U17, lupte libere și l Andrei Moldovan, 55 kg U17, lupte greco-romane.

La lupte libere, categoria de vârstă U17, doi tineri luptători lugojeni au urcat pe podium, cucerind o medalie de argint, prin Bernardo Szilagyi, la categoria 60 de kilograme, precum și o medalie de bronz, prin Bogdan Szabo, la categoria 51 de kilograme.

Luptătorii lugojeni au avut o evoluție apreciată și la lupte greco-romane, unde Alexandru Gross s-a clasat pe locul 5 la U15, categoria 62 de kilograme, iar Andrei Moldovan, la U17, categoria 55 de kilograme, a fost învins în recalificări.

Sportivi lugojeni sunt pregătiți de antrenorii Valentin Cimponeriu și Ionuț Eneșca (lupte libere), Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei (lupte greco-romane). În Grecia, Lugojul a fost reprezentat și de arbitrul internațional David Szabo, care a oficiat la această competiție. La Campionatul Balcanic de lupte U15 & U17 au participat peste 300 de tineri luptători, din 13 țări.

Deplasarea sportivilor la această competiție a fost posibilă și datorită sprijinului acordat de sponsorii secțiilor de lupte: West-Oliv, Amenovad,  Express Octavian, Brojur, Asexpress, C & C Vip Security, IMA srl, Le rose di cera, Busu Cospic, Conpep Drag.

 Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.