Au început recrutările pentru Şcoala de Agenți de Poliție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări, în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email: resurseumane@tm.politiaromana.ro.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

  • Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina;
  • Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi accesate în mod gratuit pe link-ul următor:
https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-activitatea-de-recrutare-a-candidatilor-pentru-participarea-la-concursul-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-aprilie-iunie-2023.

De asemenea, până la data de 19 mai 2023, tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiș se realizează și recrutarea pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi S.R.I., precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I. Toate informațiile se găsesc la linkul menționat.

Despre admin 6637 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.