Atenție! Drogați la volan

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Dacă numărul celor care conduc în stare de ebrietate nu a prea scăzut în ultima vreme, se pare că există o tendință de creștere a numărului celor care se urcă la volan după ce au consumat droguri.

După cum cititorii noștri au fost informați la vremea respectivă, unii au fost depistați la timp de către polițiști, înainte de a comite vreun accident.

Alții, însă, continuă să conducă sub influența stupefiantelor, pe drumuri județene, naționale și chiar pe autostrăzi, devenind un pericol public pentru ceilalți participanți la trafic. Nu ne rămâne decât să ne păzim noi de ei, fiind mai atenți.

În mai puțin de un an, au fost publicate în Actualitatea peste 10 articole pe această temă. Iată titlurile:

♦ Accident cu două victime, provocat de un șofer drogat
♦ Urmărire pe autostradă, vitezomani și drogați la volan
♦ O tânără din Făget, drogată la volan și cu marfă în chiloți
♦ Un șofer a fost prins drogat la volan, lângă Lacul Surduc
♦ Un alt tânăr a fost prins drogat la volan, în doar 5 zile
♦ Un tânăr drogat, fără permis, a furat o mașină și a lovit două
♦ Un tânăr drogat și un șofer turmentat au fost depistați în trafic
♦ Beat, drogat și fără permis, un tânăr a avariat două mașini
♦ Drogat, la volan, și cu pliculețe de cannabis în mașină
♦ Drogat și cu permisul suspendat, se plimba pe străzile Lugojului

Un șofer drogat a provocat un accident
cu două victime, pe podul de la Albina

Două persoane au ajuns la spital după ce un șofer a urcat drogat la volan și a pătruns pe contrasens, pe DJ 592, care leagă Lugojul de Timișoara. Accidentul s-a produs duminică, pe podul din apropierea localității Albina, județul Timiș.

Un tânăr de 25 de ani circula dinspre Buziaș spre Timișoara, iar la un moment dat, pe pod, a pătruns pe contrasens. Mașina lui s-a ciocnit violent de o alta, condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, șoferul nevinovat, dar și soția lui în vârstă de 54 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au observat că șoferul vinovat are un comportament suspect.

Au decis să îl testeze antidrog, iar aparatul a indicat că tânărul de 25 de ani consumase canabis, amfe-tamine și metamfetamine. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, tânărul de 25 de ani este cercetat penal și pentru că a urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.