Asociația Elevilor din Timiș caută noi membri care au peste 14 ani și sunt dornici de implicare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Asociația Elevilor din Timiș (AETM) anunță că este gata să primească noi elevi doritori de implicare. ONG-ul lansat la începutul anului 2022 ar fi, potrivit propriilor reprezentanți, singura astfel de organizație din județ. Anunțul a fost făcut marți, 21 iunie, iar înscrierile sunt deschise timp de o săptămână, până pe 27 iunie.

„Asociația Elevilor din Timiș este un ONG lansat la începutul anului 2022 de către un grup de elevi care și-au dorit să construiască, împreună, un loc în care fiecare elev al județului Timiș să se poată dezvolta, să învețe lucruri noi, să lupte pentru drepturile lui și să-și reprezinte cu adevărat colegii. De la lansare membrii au reușit să gândească și să implementeze proiecte inedite, precum «Săptămâna ECO în școli și licee». Totodată, asociația a fost mereu la curent cu cele întâmplate în domeniul educației, reacționând eficace și oferind o voce pentru tinerii timișeni.

Fără doar și poate, Asociația Elevilor din Timiș a deschis uși, în ceea ce privește implicarea civică în rândul elevilor, iar , acum, își deschide propria ușă, cu scopul de a-și mări «familia». Așadar, dacă ai minim 14 ani, dacă îți dorești să cunoști oameni noi, să trăiești experiențe inedite, te așteptăm alături de noi, pentru a aduce schimbare în viețile elevilor timișeni!”, transmit reprezentanții asociației.

Înscrierile sunt deschise până pe 27 iunie. Trebuie completat numai următorul formular: https://forms.gle/HejRNU9TWxuee6bb6.

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.