Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost prezent la premiera piesei „Animicștiutorul”. De la Primăria Lugoj… nimeni!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Luni, 21 noiembrie 2022, cu începere de la ora 18:00, în sala Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, din Lugoj, a avut loc premiera spectacolului: „Animicștiutorul”, prezentat de Asociația Culturală „Tu și Eu”, în cadrul proiectului „Zmeul Zmeilor”, finanțat de Primăria Municipiului Lugoj cu suma de 54.760 de lei.

Spectacolul, inspirat din „Enciclopedia Zmeilor”, de Mircea Cărtărescu, a fost pus în scenă de Anca Maria Colțeanu, împreună cu actorii trupei de teatru a Asociației Culturale „Tu și Eu”.

Dar, cum spuneam mai sus, deși proiectul a fost  finanțat de Primăria Municipiului Lugoj cu suma de 54.760 de lei, la eveniment nu a participat nimeni din partea Primăriei Lugoj.

A participat, în schimb, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, cu toate că nici Alin Nica, personal, nici Consiliul Județean Timiș, nu au fost implicați în organizarea evenimentului și nici în sprijinirea lui financiară.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.