Ajutoarele pentru încãlzirea locuinței

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor că, începând cu data de 16 octombrie 2017 se pot depune la sediul Direcției de Asistențã Socialã Comunitarã, situat în Lugoj, piața Victoriei nr. 4, camera 14 (Compartiment Registraturã, Relații cu publicul), formularele completate, precum şi actele doveditoare privind componența familiei şi veniturile acesteia în vederea obținerii subvenției pentru încãlzirea locuinței în perioada sezonului rece 2017 – 2018 (1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018).
Programul cu publicul al Comisiei de încãlzire din cadrul D.A.S.C. Lugoj este de luni pânã vineri între orele 900 – 1500.

Ajutoarele pentru încãlzirea locuinței se acordã în temeiul Ordonanței de urgențã a Guvernului nr. 70 din 31 august 2011 privind mãsurile de protecție socialã în perioada sezonului rece, cu modficãrile şi completãrile ulterioare.

Modelele formularelor de Cerere – declarație pe propria rãspundere pentru acordarea subvenției la încãlzire, lista cu documentele ce trebuie anexate formularului, tranşele ajutoarelor de încãlzire, precum şi lista bunurilor ce duc la excluderea acordãrii ajutorului pentru încãlzirea locuinței, pot fi descãrcate de pe site-ul www.dasclugoj.ro .

Fațã de anii precedenți, beneficiarii de ajutor social acordat în conformitate cu prevederile Legii nr. 416/ 2001 privind venitul minim garantat, cu modficãrile şi completãrile ulterioare, precum şi beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei, potrivit prevederilor Legii nr. 277/ 2010 – republicatã, vor completa formularul “CERERE – DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE pentru modificarea cererii de acordare a unor drepturi de asistențã socialã sau pentru acordarea unor noi drepturi”.
În cazul persoanelor singure/ familiilor cu venituri reduse se vor efectua anchete sociale la domiciliul solicitanților, în vederea stabilirii veniturilor declarate.

 

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.