Ziua Educaţiei şi a Educatorului la Școala Gimnazială Nr. 2 Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sub genericul ,,Din suflet… o floare“, Ziua Educaţiei a fost sărbătorită joi, 5 octombrie 2017, de colectivul de dascăli şi elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lugoj. Scopul activităţii organizate   a fost de a sublinia rolul şi importanţa educaţiei în viaţa fiecărui copil, atât din şcoală, cât şi din afara ei.

În semn de apreciere pentru munca depusă la clasă, elevii au dăruit fiecărui dascăl o floare pe care şi-au expus cele mai bune gânduri. Copiii au dorit să-și exprime, în acest mod, recunoştinţa pentru dedicația și devotamentul cu care dascălii le transmit din cunoștințele lor.

Ca mulţumire pentru respectul şi mesajele frumoase pe care le-au primit, profesorii au răspuns elevilor cu aceeaşi monedă, dezvăluindu-şi dragostea şi grija pentru micii şi marii şcolari cu care au lucrat de-a lungul anilor.

„Educaţia înseamnă viitor, libertate, pace, bunăstare, progres, o ,,armă” cu care, dacă dorim, ,,putem schimba lumea!“, a declarat domnul director al Şcolii Gimnaziale Nr. 2, profesor Florin Mariş.

Ana-Maria ISVERCEANU-DAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.