Adolescentă abuzată de profesor, de poliţistul care ancheta cazul, de ginecolog şi de avocat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O adolescentă a fost abuzată de un profesor, de poliţistul care ancheta cazul, apoi de ginecolog şi de avocatul care o reprezenta, la Pristina. Timp de doi ani, fata a trăit un coşmar, toţi cei cărora le-a cerut ajutorul profitând de ea. 6 bărbaţi sunt acuzaţi pentru abuzurile trăite de ea.

Procurorii din Kosovo au acuzat şase oameni de viol asupra unei adolescente, într-un caz care a şocat întreaga ţară. Opt luni au strâns procurorii probe împotriva celor şase, printre care profesorul de informatică al fetei, poliţistul căruia i-a reclamat abuzurile dascălului, ginecologul unde poliţistul a dus-o să avorteze după ce a lăsat-o însărcinată şi avocatul desemnat să o reprezinte. Adolescenta, care avea la începutul faptelor 16 ani, a fost violată în mod regulat în 2017 şi 2018, întâi de profesorul său de informatică, apoi de poliţist şi în final de avocatul său şi de un ginecolog. Tânăra a intrat în 2017 într-o relaţie sexuală cu profesorul său, care i-a promis că se va căsători cu ea.

După ce a descoperit că acesta era căsătorit şi avea şi copii, a mers să-l denunţe la comisariatul de poliţie. Ea a povestit că poliţistul căruia i s-a încredinţat dosarul a ameninţat-o că le va povesti părinţilor fetei despre relaţia sa cu profesorul, dacă nu se va întâlni cu el într-un hotel, de patru ori pe săptămână, de-a lungul anului 2018.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.