A murit nea’ Lazăr, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de fotbal din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația Județeană de Fotbal Timiș anunță trecerea în neființă astăzi, 14 octombrie 2021, a celui care a fost Ioan Lazăr, observator de arbitri în cadrul Asociației Județene de Fotbal Timiș.

Nea Lazăr, cum era cunoscut de cei apropiați, a fost jucător de fotbal la Constructorul Lugoj, ocupând postul de portar. După încheierea activității ca jucător, a luat calea arbitrajului, unde a urcat treaptă cu treaptă până la nivelul Diviziei C, unde a evoluat mulți ani, fiind unul dintre arbitrii reprezentativi ai acestui eșalon.

A devenit ulterior observator de arbitri și coordonator la Comisiei Municipale de Arbitri Lugoj, mentor pentru generații întregi de arbitri de la nivelul municipiului Lugoj, care astăzi îi datorează enorm.

Organizat, onest și obiectiv, a fost cel care a reușit ani la rând să asigure buna organizare și desfășurare a Campionatului Municipal Lugoj (promoție Lugoj).

Om de fotbal cunoscut în întreg județul, Ioan Lazăr a mai fost membru în Comisia Județeană de Arbitri și în Comitetul Executiv al AJF Timiș.

Asociația Județeană de Fotbal Timiș, Comisia Județeană de Arbitri, arbitrii, observatorii de arbitri și delegații de joc, precum și întreaga suflare fotbalistică din județ îi deplâng dispariția prematură și sunt alături de familia îndurerată.

Cum Ioan Lazăr a fost din punct de vedere politic social-democrat, și Organizația PSD Lugoj a resimțit această pierdere. „PSD Lugoj se desparte azi de Ioan Lazăr, un coleg și prieten de nădejde. Cunoscut în lumea fotbalului, observator de arbitri în cadrul AJF Timiș, mereu alături de echipa PSD, Ioan Lazăr, un mare iubitor de oameni, a plecat azi într-o lume mai bună, așa cum era și sufletul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște! Condoleanțe familiei!”, au transmis reprezentanții PSD Lugoj.

Colegii și apropiații își pot lua un ultim rămas bun de la Ioan Lazăr, trupul neînsuflețit fiind expus vineri, 15 octombrie 2021, la capela cimitirului de pe strada Hezerișului din Lugoj.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 13:00, la cimitirul din localitatea Satu Mic. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Despre admin 6576 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.