7 motive pentru care românii au migrat spre cazinourile online

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nimeni nu îți poate spune cum să câștigi la păcănele, pentru că nu există vreo persoană care să dețină acest secret. În schimb, este foarte clar cum poți avea parte de distracție maximă cu jocuri de cazinou.

Mulți români pasionați de jocuri de noroc s-au orientat spre mediul online, atrași de avantajele numeroase oferite de cazinourile de pe internet. Dintre punctele de atracție, ies în evidență următoarele șapte:

Disponibilitate în spațiu și timp

Cazinourile online pot fi accesate la orice oră din zi și din noapte, din orice loc în care există conexiune la internet. Oricine se poate distra cât timp are un PC sau un dispozitiv mobil, de acasă, din vacanță, de pe drum, dintr-o sală de așteptare etc. Disponibilitatea în spațiu și timp vine la pachet cu siguranța și confortul relaxării într-un spațiu ales de tine, fără necunoscuți în jur, care pot deveni „neprietenoși” după ce pierd sau după ce beau câteva beri.

Oferte promoționale

Operatorii online sunt într-o permanentă întrecere pentru a prezenta cele mai bune promoționale. Nu există un cazinou cât de cât important care să nu aibă o ofertă de bun venit atractivă, completată de o secțiune actualizată periodic cu oferte pentru clienții deja existenți. Pasionații de sloturi sunt niște privilegiați, întrucât cele mai multe campanii promoționale li se adresează. În plus, aproape tot timpul au loc turnee de păcănele online.

Portofoliu bogat de jocuri

Există cazinouri online care colaborează cu peste 50 de producători de soft-uri. Numărul sloturilor este mai mare de la an la an. S-a ajuns la peste 2.800 de jocuri pe aceeași platformă. Pe lângă păcănele, sunt disponibile mese electronice și live, dar și produse noi, care îi atrag în special pe clienții aflați în căutarea unei distracții noi. Imaginează-ți cum ar arăta 2850 de aparate de sloturi într-o singură sală…

Accesibilitate nelimitată

Unul dintre avantajele majore ale cazinourilor online este că nimeni nu trebuie să stea la coadă ca să joace jocul preferat. În funcție de puterea serverului, la un singur slot se pot conecta în același timp mii, poate chiar zeci de mii de pasionați. Locuri limitate în cazinourile de pe Internet sunt doar la unele mese live (ruletă, blackjack, baccarat, craps ș.a.), dar rareori să întâmplă să nu poți intra într-o cameră virtuală. Chiar dacă ar apărea o asemenea situație, cu siguranță că sunt alte camere similare pe platformă.

Posibilitatea de a impune limite

Cei care se distrează online au la dispoziție instrumente eficiente pentru a ține jocul sub control. În primul rând, știu mereu cât este ceasul și câți bani mai au în cont. Aceste informații sunt vizibile în permanență pe ecran. Mai mult decât atât, pot seta limite de timp sau de bani, grație instrumentelor implementate de majoritatea cazinourilor de pe internet. Cum atingi limita, ești deconectat automat din cont și nu mai ai posibilitatea să reintri în ziua respectivă.

Certitudinea că jocurile sunt corecte

Unul dintre miturile care circulă în lumea gamblingului este că jocurile sunt trucate. Nimeni nu poate să garanteze pentru operatorii care nu dețin licență. Ei pot face orice abuzuri, pentru că niciun client nu are cum să se plângă autorităților, deoarece nu ar fi avut voie să joace acolo în primă instanță. De cealaltă parte, cazinourile online legale oferă garanția corectitudinii. Ele nu pot risca să își piardă licența și, în plus, au parte de controale periodice din partea reprezentanților ONJN.

Distracție gratis

Multe cazinouri online oferă clienților posibilitatea de a juca varianta demo a unor sloturi sau a tuturor păcănelelor din ofertă. Astfel, te poți distra fără bani, cu un buget virtual. Desigur, și eventualele câștiguri sunt tot în fonduri virtuale, dar ai ocazia să testezi Payout-ul și volatilitatea unui joc, astfel încât să știi cum să „dozezi” mizele atunci când vei juca „pe bune”.

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.