30 de ani de tradiție în învățământul profesional și tehnic la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu” Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În fiecare an, la data de 19 noiembrie, elevii, cadrele didactice și întreg personalul sărbătoresc Ziua Liceului Tehnologic ,,Aurel Vlaicu” Lugoj. Reuniți sub genericul ,,Să construim împreună școala de mâine!”, joi, 19 noiembrie 2020, au fost sărbătoriți 30 de ani de tradiție în învățământul profesional și tehnic. Distantați doar fizic, nu și social, uitând pentru câteva minute de contextul pandemic, evenimentul a fost sărbătorit online.

Silvia Gheleșian, directoarea liceului, a prezentat proiectele Erasmus ale școlii și i-a informat pe elevi cu privire la oportunitățile care apar odată cu participarea și implicarea în mobilități în străinătate, platforma eTwinning, pe care se desfășoară proiectele Erasmus în paralel. A urmat apoi filmul de prezentare a liceului.

Programului artistic i-au dat startul elevii Denis Glosik, Dănuț Lupșa (clasa a X-a A profesională), Alexandru Brotnei (clasa a XII-a A) și Dorian Suba (clasa a XI-a C profesională), care au fost coordonați de profesoara Nicoleta Lupulescu.

Profesoara Rodica Ciurescu și elevele clasei a IX-a A profesională au pregătit două dansuri moderne. Eleva clasei a XII-a, Sorina Toderescu, a recitat poezia în grai „La telenovelă” de Sergiu Boian.

Profesoara Andreea Gună a vorbit despre avantajele și dezavantajele învățământului online, ce implicații are școala la distanță pentru elevi și cadre didactice.

„Spre viitor privim cu speranță, cu dorință de mai mult, de mai bine și cu încrederea că vom reuși! La mulți ani tuturor cadrelor didactice! La mulți ani tuturor elevilor noștri! La mulți ani Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj!”, a spus Silvia Gheleșian, directoarea Liceului Tehnologic ,,Aurel Vlaicu” Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.