22 de focuri de armă au fost trase pentru prinderea unui tânăr de 17 ani care nu a oprit pentru un control

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Polițiștii din Lugoj au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru prinderea unui șofer care a ignorat semnalele oamenilor legii de a opri la un control.

Tânărul în vârstă de doar 17 ani a încetinit în apropierea echipajului, însă imediat ce a ajuns în drept cu acesta a accelerat. Oamenii legii l-au urmărit și au tras mai multe focuri cu pistoalele din dotare, în zona localităților Herendesti și Pietroasa Mare. În întuneric, polițiștii i-au pierdut urma fugarului, după ce acesta a gonit pe niște drumuri agricole.

Au fost alertate toate secțiile de poliție și, în baza unor informații, miercuri dimineața, individul a fost prins în localitatea Sacoșu Mare. Oamenii legii susțin că fugarul este chiar un localnic care nu deținea permis de conducere și așa se explică faptul că nu a oprit la semnalele polițiștilor.

„În jurul orelor 23, un echipaj al poliției Lugoj a plecat în urmărirea unui șofer pe strada Coriolan Brediceanu, din Lugoj, după ce șoferul nu a oprit pentru control. În timpul urmăririi, au fost trase 22 de focuri de armă. Individul nu deținea permis de conducere”,

a declarat pentru pentru Lugoj Info.ro, Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiș. Bărbatul se află în custodia poliției și va fi audiat la sediul Poliției Lugoj. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

AL PRESS

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.