Un cetățean austriac a fost verificat de polițiști la Făget după ce ar fi abordat mai multe tinere

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Făgetul fierbe în ultimele zile după ce la urechile mai multor localnici ar fi ajuns o poveste conform căreia un cetățean străin ar fi hărțuit câteva tinere.

Îngroziți de povestea de la Caracal, oamenii au intrat în panică și se tem să își mai lase copiii singuri pe stradă. Mai mult decât atât, pe Facebook circulă mai multe postări în care oamenii sunt sfătuiți să le spună copiilor să nu urce în mașini necunoscute după ce mai multe fete ar fi fost abordate într-o stație de autobuz.

Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro că într-adevăr au fost făcute verificări într-un caz, însă oamenii nu trebuie să intre în panică. Un cetățean austriac a fost luat pe sus și dus la secție, după ce polițiștii au primit o informație că bărbatul ar fi abordat o tânără și i-a oferit o sumă de bani după ce i-a arătat omului unde este frizeria din oraș. Polițiștii l-au dus pe bărbat la secție și, după identificare și verificări amănunțite, coroborate cu declarația fetei care a susținut că omul nici nu a atins-o, au decis să îi permită individului să părăsească sediul poliției.

Pe timpul verificărilor însă, mașina bărbatului a fost percheziționată, dar nu s-a găsit niciun detaliu care să atragă atenția anchetatorilor. Oamenii legii dau asigurări că au fost făcute pas cu pas toate verificările și făgețenii nu au de ce să își facă griji, copiii, dar și locuitorii orașului fiind în siguranță.

(A.P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.