Ziua Porţilor Deschise la Adăpostul Free Amely

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În 4 Aprilie, de Ziua Internațională a Animalelor fără Stăpân, sunteți invitați la Ziua Porților Deschise la Adăpostul Free Amely 2007.

În 2010, în Olanda, în cadrul primei Conferințe Naționale dedicată animalelor fără stăpân, ziua de 4 aprilie a fost aleasă ca Ziua Internațională a Animalelor fără Stăpân, exact la o jumătate de an de la aniversarea Zilei Mondiale a Animalelor, pe care o sărbătorim în 4 octombrie.

În întreaga lume sunt peste 600 de milioane de animale fără stăpân care duc o viață incredibil de brutală și dureroasă, din cauza noastră, a oamenilor, și care au nevoie de ajutorul nostru.

„Joi, 4 aprilie 2019, în intervalul orar  11 – 18, Asociația Free Amely 2007, din Lugoj, organizează Ziua Porților Deschise la Adăpostul pentru câini fără stăpân, situat între satele Tapia și Măguri, unde sunteți așteptați și dumneavoastră. Avem în adăpost și un câine, Max, lovit de mașină, cu fractură de coloană, care are nevoie de cărucior pentru a se putea deplas, iar acest cărucior costă 300 € plus taxa de curier, de la București la Lugoj. De ziua lor, câinii din adăpost s-ar bucura să vă vadă și, dacă doriți, puteți să-i ajutați cu donații de mâncare, de lucruri necesare pentru îngrijirea lor și chiar cu donații de bani, direct la adăpost sau în conturile bancare  ale Asociației Free Amely 2007”, a ținut să precizeze Elena Balaj, președinta asociației.

Iată conturile:

EURO – IBAN: RO94 RZBR 0000 0600 1417 0401,  BIC / SWIFT: RZBRROBU Raiffeisenbank Lugoj;

LEI – IBAN: RO24 RZBR 0000 0600 0972 6733, BIC / SWIFT: RZBRROBU Raiffeisenbank Lugoj;

PayPal – EURO: Adressa: free_amely_2007@yahoo.com

Alexandru BARANYAI

 

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.