Zilele Lacului Surduc 2018: Hologramă şi lasere pe cel mai mare lac din Timiş

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș și Primăria Comunei Fârdea, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, organizează în perioada 16-17 iunie 2018 a patra ediție a Zilelor Lacului Surduc. În acest an, pe lacul Surduc va avea loc prima proiecție pe un ecran de apă în județ, o hologramă care va reproduce imagini surpriză și o proiecție laser deasupra lacului. O altă noutate este dată de faptul că, la această ediție, vor fi două scene pe malul lacului și un beach bar, publicul putând să savureze mai multe genuri muzicale și diferite experiențe pe malul apei.

Tot la această ediție, activitățile desfășurate pe suprafața apei vor fi mai numeroase și vor avea un caracter interactiv, turiștii prezenți pe malul lacului fiind invitați să se întreacă în cele două Dragoane aduse la eveniment de către cluburile de specialitate din Timiș și Arad, iar organizatorii vor oferi echipajului câștigător premii. De asemenea, au fost invitate și vor participa echipe cu ambarcațiuni din vestul țării, într-o defilare a ambarcațiunilor pentru sporturi nautice, fiind, de asemeneam prezenți sportivii de la cluburi din Ungaria și Serbia pentru demonstrațiile de kaiac, canoe și skiff-uri.

O altă premieră este dată de prezența în cadrul manifestării a unor ateliere de meșteșugărit, în care olari și sculptori în lemn vor lucra și vor oferi publicului ocazia de a deprinde din tainele acestor meșteșuguri. De asemenea, turișii prezenți vor avea ocazia să se fotografieze cu logo-ul evenimentului și să își încarce pozele pe pagina de facebook Turism Timiș urmând ca autorul fotografiei cu cele mai multe like-uri să beneficieze, de asemenea, de un premiu consistent.

În cadrul acestei ediții, vor continua să fie promovate activități lansate în anii precedenți, turiștii putând să se bucure de seri de pește la Surduc, un proiect inițiat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș și susținut de Primăria Comunei Fârdea, precum și de un tur al lacului Surduc pe biciclete, organizat împreună cu Timisiensis Bikers. Copiii vor avea parte, din nou, de accesul la activități recreative gratuite, precum plimbări cu barca pe lac, picturi pe față, tiroliană, tir cu arbaleta, dar și de un spectacol de teatru de păpuși. Vor avea loc, din nou, demonstrații ale ISU Banat, Crucea Roșie și Rescue Tm. Programul va debuta sâmbătă, ora 12:00, cu Live Beach Session, urmând ca deschiderea oficială să aibă loc la scena mare, la ora 15:00 și se va încheia duminică, ora 21:00.

Iată programul evenimentului:
Zona 1 Summer Breeze: Sâmbătă, 16 iunie: 12:00 – 15:00 – On the beach session; 15,00 – Deschidere oficială; 15,00 – 22,00 – DJ: MRK, George Ailen, Ulyses; 17,00 – 21,00 – Evenimente pe lac: paradă ambarcațiuni, concurs kaiac, canoe, întrecerea bărci Dragon 1; 22,00 – 23,45 – Concert Moonlight Breakfast; 23,45 – Proiecție pe ecran de apă, Hologramă 3D, laser – proiecție pe suprafața lacului Surduc; 00,00 – Foc de artificii; 00-03,00 – DJ Rapala

15,00 – 20,00 – Activități pentru copii Junior Adven-tures: face painting, slack line, tir cu arbaleta, desene pe față, barcă pe lac; Toată ziua – Plimbări cu barca și hidrobicicletele pe lac – Volei pe plajă
Duminică, 17 iunie: 8,00 – 9,00 – Concurs de pescuit pentru copii; 10,00 – 11,00 – Evenimente pe lac: concurs kaiac, canoe, probă de înot; 11,00 – 12,00 – Spectacol Teatrul de păpuși Merlin, scena Summer Breeze; 12,00 – 14,00 – Evenimente pe lac: Defilare ambarcațiuni ISU Banat, parada ambacațiuni, întrecere bărci Dragon 2; 12,30 – 13,00 – Pe mal: Cicloturism, Demonstrații Rescue TM; 13,30 – 14,00 – Exercițiu de salvare victimă de la inec Crucea Roșie Română;

12,00 – 14,00 – Tura de la Surduc : Cicloturism în jurul lacului – Timisiensis Bikers,Clubul Banatean de Turism; 16,00 – 21,00 – Muzica populară: Mirela Petrean și formația, Patric Stancu, Lăzărică Imbrescu; 21,00 – Închiderea manifestării
9,00 – 21,00 – Ateliere interctive meșteșuguri – olărit, sculptură în lemn; 10,00 – 18,00 – Activități pentru copii Junior Adventures: face painting, slack line, tir cu arbaleta, desene pe față, barcă pe lac; Toată ziua – Plimbări cu hidrobicicletele pe lac, Volei pe plajă.
Zona 2 – Lake Dreaming (PSY TRANCE) Beach bar: Sâmbătă, 16 iunie – Duminică, 17 iunie: ZeroTwoNine, Portugalia; Saman Puppet, Tunisia; B:Hex, RO; Option Zero, RO; AXA, RO; Spazm, RO; Blazin, RO; Todor, RO; WizTek, RO.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.