Voleiul – 3 sportive chemate la echipa naţională mare!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Naţionala României – foto,  angrenată în aceste zile în competiţia voleibalistică feminină  CEV Volleyball European Silver League  (Liga de Argint),  dispută jocurile pe teren propriu la Alexandria, acolo unde noii antrenori, italienii Luciano Pedulla şi  Maurilio Anfuso au stabilit cartierul general al pregătirilor.

În grupa A din această competiţie continentală româncele au trecut în primul joc de Georgia – 3:0 (25:14, 25:14, 25:21), într-o partidă în care sub tricolor au evoluat lugojencele Diana Balintoni – nr.4  (titular pe postul de coordonator, meci foarte bun) şi centrul Daiana Roman – nr.14,  în ultimul set al meciului.

În lotul lărgit al naţionalei a fost convocat şi centrul Andreea Petra, care însă nu a putut răspunde chemării din motive personale.

Din grupa A mai fac parte echipele Israelului și Ciprului. Sistemul de disputare este  cu meciuri tur-retur, contra fiecăreia dintre componentele grupei. Câştigătoarea se califică în Final Four de promovare în Golden League.

Naţionala feminină a României este calificată la turneul final al Campionatului European 2019, care are loc între 23 august şi 8 septembrie. Succes, fetelor!

Dan H. BRUDIU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.