Volei. Maraton: 6 meciuri în 18 zile, cu dublă în Europa!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Dan H. BRUDIU

După spectaculoasa victorie cu Dinamo, pentru elevele  antrenorilor Segrt și Grbic vine o perioadă extrem de grea, în care factorul fizic va fi decisiv în câștigarea de puncte și jocuri, în  competiții interne și internaționale.

Miercuri, 21 octombrie, în Bănie, Lugojul are meci tur în Cupa României în Sala Polivalentă din Craiova cu gazdele  de la S.C.M. Universitatea, după ce ambele combatante au disputat în etapa a doua meciuri de cinci seturi.

Urmând ca duminică, 24 octombrie, de la 15,00, în etapa a treia (Sala H.Demian – Cluj), să aibă loc partida din deplasare la ACS Volei Turda, unde victoria de trei puncte este imperativă.

Luni dimineața, delegația C.S.M. Lugoj va pleca cu auto-carul spre Slovacia, unde începe al treilea parcurs european consecutiv. Cupa CEV Challenge programează miercuri, 27 octombrie, începând cu orele 18,00, meciul tur dintre VK Pirane Brusno și C.S.M. Lugoj. Echipă slovacă pregătită de Lukas Smida, în care voleibaliste determinante par a fi autohtonele Dlhošová și Podhradská, plus venezueleanca Belisario și sârboaica Nikič.

Luni și marți seara, plus miercuri dimineața, lotul va face antrenamente de acomodare cu sala de joc, situată în Slovenska Lupca (12 km de Banska Bystrica), imediat după încheierea jocului fiind prevăzută întoarcerea în țară, pentru cei 550 de km distanță până acasă.

Rapid, pentru că vine… Rapid București, cu care vom avea meci dificil la trei zile distanță, duminică, 31 octombrie, de la orele 18,30, în Sala Sporturilor din Lugoj, în etapa a patra a campionatului Diviziei A 1.

Și, a treia zi după confruntarea cu echipa în alb-vișiniu, se joacă returul din Challenge Cup pe teren propriu, miercuri, 3 noiembrie, de la 18,30, când C.S.M. Lugoj speră să treacă în turul următor după meciul cu slovacele de la Volejbalovy Klub  Pirane Brusno.

Sâmbătă, 6 noiembrie, meci greu și foarte important de obiectiv la  C.S.Medgidia, formația care a început campionatul în trombă, învingând campioana Târgoviște pe propriul teren și cu care C.S.M. Lugoj se află în luptă direct la obiectivul de plasare în zona 1 – 4 a clasamentului.

Un maraton neobișnuit, de 6 meciuri în 18 zile, pentru care sunt necesare pregătiri speciale, toate întâlnirile fiind importante pentru acumularea de puncte sau calificări la care C.S.M. Lugoj speră în acest final de an. Sănătate să fie, fiți alături de volei!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.