Vizita consulului onorific al Macedoniei la Primăria Municipiului Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marți, 17 iulie 2018, prof. ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj, l-a primit la sediul primăriei pe domnul Pavel Ernest Dupta, consulul onorific al Macedoniei la Timișoara. Edilul șef i-a adresat oaspetelui urări de bun venit din partea lugojenilor și a exprimat onoarea de a-l primi în orașul nostru.

A urmat o scurtă prezentare a municipiului Lugoj, primarul Francisc Boldea accentuând buna înțelegere a tuturor etniilor și a confesiunilor religioase de la noi, motiv de mândrie pentru municipiul Lugoj în rândul comunităților din Banat și chiar din țară.

De asemenea a prezentat relația foarte bună de parteneriat pe care Municipiul Lugoj o are din anul 2011 cu orașul Kriva Palanka din Macedonia. Oaspetele a adresat mulțumiri pentru primirea călduroasă și și-a manifestat interesul față de economia orașului Lugoj și perspectivele unor relații între firme din Macedonia și agenți economici din orașul nostru.

În încheiere, primarul Francisc Boldea i-a adresat oaspetelui o invitație la Ruga Lugojeană, prilej cu care va fi prezentă în Lugoj și o delegație din orașul partener Kriva Palanka.

 Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.