În sfârşit este sigur: Trupa Holograf cântă la Ruga Lugojeană

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Manifestările prilejuite anul acesta de Ruga Lugojeană vor aduce pe scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor celebra trupă Holograf. Puiu Munteanu, organizatorul evenimentului, a anunțat că prezența artiştilor e confirmată deja.

Mai mult, conform spuselor lui Puiu Munteanu, organizarea manifestărilor nu este suportată din bugetul Consiliului Local, banii provenind din alte surse. „Am reușit să aducem pentru lugojeni Holograf. Să știți că au acceptat cu mare drag să fie prezenți la Lugoj.

Dânșii s-au ocupat și de o altă parte a sponsorizării, pentru că nu-i ușor să-i aduci pe cei de la Holograf la Lugoj. Alături de ei vor mai fi două trupe, una din Timișoara, Box Office, și Fest, din Lugoj. Pentru toate aceste manifestări Consiliul Local nu cheltuie niciun ban.

Toate sunt din alte surse de finanțare, a declarat pentru Nova FM Puiu Munteanu, maestrul coregraf al Ansambului Lugojana. Manifestările se vor defăşura pe parcursul a patru zile, din 12 până în 14 august, având loc și Festivalul de Folclor “Ana Lugojana pentru copii”, la care vor participa toate ansamblurile din zona Banatului, care au fost premiate la festivalul concurs “Lada cu zestre”.

În 15 august pe scena din faţa Primăriei va avea loc un spectacol de muzică populară susținut, printre alții, de Liliana Laichici, Ghiţă Călţun Brancu și Nicu Novac.

Alexandru BARANYAI

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.