Veni, Vidi, Vici! Amicii Veseli Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Echipa old-boys Amicii Veseli Lugoj a participat sâmbătă, 6.05.2023, la un turneu de fotbal organizat de Old Boys Bazoș, alături de alte șase echipe: Mewi și Optimiștii din Timișoara, Flacăra Făget, Lokwe (Serbia), Pecica și Bazoș.

Amicii veseli au avut o evolutie foarte bună reușind să ocupe locul I si să aducă un nou trofeu pentru echipă. Au evoluat pentru Lugoj: Dinel Miculescu, Roșu Corado, Florin Subțire, Andrei Eneșca, Ionuț Zamfir, Raul Bejinar, Peter Cristi, Dan Spătar, Ilia Vali Sabin, Alex Szilaghi și Dan Cristian Tătar.

După trei victorii în grupe Amicii au învins în finală Flacăra Făget, după un meci strâns, încheiat  cu scor egal, 2-2, dar decis după executarea loviturilor de departajare.

Victoria Amicilor a fost adusă la fel ca și la turneul de la Pecica de către căpitanul echipei Dan Cristian Tătar, care a transformat ultimul penalti care s-a dovedit decisiv la câstigarea trofeului.

„Remarc întreaga echipă pentru efortul depus și în mod special pe Dinel Miculescu (întrucât a apărat un penalti decisiv într-un moment greu), Zamfir Ionuț și Andrei Eneșca, ultimul fiind în opinia mea cel mai bun jucător al turneului.

Echipa a înscris pe parcursul turnelui 10 goluri, ne-am mobilizat bine, îndeosebi în finală, unde am revenit de la 0-2 prin golurile înscrise de Ionuț Zamfir și Andrei Enesca, golul egalării fiind marcat cu câteva secunde înainte de final după o splendidă acțiune personală lui Eneșca.

Mulțumesc echipei care a avut încredere în mine și mi-a oferit șansa să execut penaltiul decisiv. Organizarea de la Bazoș a fost excelentă și, ca de fiecare dată, cel mai important este că ne-am reîntâlnit, am jucat,  au câștigat cei mai buni, dar a câștigat mai ales sportul,  bucuria revederii și prietenia legată peste ani între competitori”, ne-a declarat căpitanul Amicilor, Dan Cristian Tătar.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.