Vedeta TV Melania Medeleanu amenajează la Lugoj un parc cu 100 de copaci

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vedeta TV Melania Medeleanu a inițiat o campanie inedită prin care, la Lugoj, vor fi plantați 100 de copaci.

„După 3 ani de căutări, după o mulțime de amăgiri, pe terenul de peste 6.000 de metri pătrați, oferit de Primăria Municipiului Lugoj, în noiembrie va apărea un parc. Și nu orice fel de parc. Plantăm aici 100 de copaci în amintirea a 100 de oameni dragi care s-au dus.

Un mesteacăn pentru un un părinte, un frate sau o soră, un prieten, un soț ori o soție, pentru oameni care mai trăiesc acum doar în inimile și-n amintirile noastre. Am gândit pădurea asta de iubire cu 100 de mesteceni #PlantațiÎnAmintire.

Și, în doar trei zile de când am anunțat proiectul de noiembrie, toți cei 100 de copaci  au fost rezervați. La Lugoj, fIecare copac va avea un QR code care, scanat, va duce pe site-ul plantatiinamintire.ro, acolo unde veți putea citi povestea celui pierdut. În felul acesta îi readucem cumva lângă noi.

Vom pune apoi alei și bănci și locul se va transforma într-un parc prin care mii de oameni se pot plimba sau se vor odihni la umbra unui mesteacăn care celebrează o viață de om”,

a scris vedeta TV pe Facebook. Zona aleasă pentru amenajarea parcului este situată la marginea orașului, din apropierea fostului hipodrom. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.