Consiliul Local Lugoj e din nou în formulă completă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ședință după ședință. Consilierii locali lugojeni se întrunesc, „de îndată”, într-o nouă ședință extraordinară

Consiliul Local Lugoj funcționează în formulă completă, de 19 consilieri. În ședința Consiliului Local Lugoj de miercuri, 31 august, un nou reprezentant al PSD a depus jurământul în calitate de consilier local: Marius-Cornel Baboniu. Acesta ocupă locul lăsat liber de Gerlinde Opriș, care a renunțat la mandatul de consilier local.

În aceeași ședință, Marius-Cornel Baboniu a fost desemnat să facă parte din Comisia Juridică, de disciplină, muncă, învățământ, sănătate, familie, protecție socială, protecția copiilor, apărarea ordinii și liniștii publice, respectarea drepturilor omului și libertăților cetățenești, culte a Consiliului Local Lugoj.

Marius Baboniu, de profesie jurist, managerul Tipografiei „Almariones”, a mai fost consilier local între anii 2004 – 2014, din partea Partidului Democrat (PD, apoi  PDL).În 2016, a trecut la PSD și este membru în Biroul local permanent al acestei formațiuni.

Dintr-o discuție cu noul consilier local Marius Baboniu, am aflat că dânsul are o nedumerire în ceea ce privește ședințele consiliului local și ar vrea să știe de ce acestea au loc la Cinematograful Bela Lugosi și nu în sala de ședințe a Primăriei.

Cred că îi putem da noi răspunsul. Pentru că la cinema, între scaunele acelea, nu ai cum să studiezi proiectele de hotărâre (nici măcar să le citești nu poți, întrucât lumina e slabă, deh, ca la cinema), dar între scaunele acelea poți ridica mâna să votezi, în orb cum se zice, orice.

Sau poate pentru că, convocându-i la Cinematograful Bela Lugosi, poate văd și ei, consilierii, cum arată centrul orașului. (N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.