„Vă rog frumos să mă ajutați să fiu bine, vă mulțumesc cu drag!”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Vă implorăm să o ajutăm! Un SMS de 2 euro îi va schimba viața

Cu aceste cuvinte, o fetiță de 5 ani ne-a furat inimile prin inocența și frumusețea ei, care ascund însă o suferință ce poate fi oprită.

Maria Dragomir s-a născut cu o anomalie osoasă (malformația oaselor toracice, scolioză severă), iar coloana ei vertebrală nu se dezvoltă normal.

Nimic din zâmbetul ei angelic nu trădează acest lucru, dar timpul va amplifica durerea și va scădea șansele de a mai avea o viață normală, de copil fericit și de adult sănătos și liber să trăiască precum un om obișnuit.

La fel ca Maria, și părinții ei – doi profesori de arte plastice – se roagă la Dumnezeu să îi ajute să o salveze din ghearele bolii. Au cheltuit tot ce au avut pe investigații și analize, iar acum au nevoie de ajutor să strângă bani pentru operațiile de care depinde viitorul Mariei, operații care trebuie făcute cât mai rapid, cât oasele sunt încă fragile.

Sumele nu sunt deloc accesibile, cu atât mai mult pentru doi dascăli. E vorba de 48.000€, din care s-au strâns deja 13.500. Restul de bani poate fi strâns cu ușurință, dacă trimitem un SMS cu textul „Maria” la numărul 8832. Costă doar 2€, un cost infim pentru o cauză atât de importantă!

În plus, donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.

Maria are toate șansele să crească precum un copil normal, dar are nevoie de ajutorul nostru. Nu există un dar sau o investiție mai bună decât în viitorul unui copil nevinovat! Împreună putem să oprim suferința fetiței și să scriem acestei povești un final fericit!

Donații se pot face:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540
Banca Transilvania Botosani
REVOLUT 0752.753.540
717161
Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului -DRAGOMIR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.