Marea deschidere! Altex se deschide săptămâna viitoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Compania Altex a anunțat data când va deschide noul magazin de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia, situat pe strada Timișorii, din Lugoj.

Marea deschidere va avea loc joi, 5 noiembrie, la ora 8.

Compania Altex se află de peste un sfert de secol pe piața din România. În cei peste 25 de ani de provocări și adaptări la schimbările mediului de afaceri, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței românesti de retail.

Altex  este una dintre cele mai importante companii private românești și liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, cu o cifră de afaceri de circa 720 de milioane de euro și un profit net de peste 10 milioane de euro în 2018.

Rețeaua națională Altex cuprinde peste 100 de magazine, cu o ofertă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.