Utilaje multifuncționale, bibliografie și triciclete electrice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bântuind pe Internet, am ajuns din nou pe pagina Primăriei Lugoj, să văd cum mai stă treaba cu primarii, viceprimarii și aleșii din Lugoj.

Și am văzut că primarul interimar Bogdan Blidariu are „bibliografie”, în loc de biografie. Dai click pe cuvânt și îți apare: „Viceprimar: Bogdan – Ștefan Blidariu”. Deci e și primar interimar, și viceprimar.

În cazul ăsta, nu știm ce mai caută acolo Adrian Serendan, care este tot viceprimar. Avem cumva doi? Bine am spus când am zis că este viceprimar second-hand.

Dar să revenim la „bibliografie”. Acum am înțeles de ce nu organizează primarul interimar conferințe de presă sau de ce nu postează pe Facebook. Dar nici nu e nevoie, din moment ce  toate știrile „importante” le aflăm din publicația de suflet (și de campanie) a primarului în exercițiu.

Na, că am găsit și formularea corectă pentru funcția actuală a primarului demis. Așadar, aflăm din respectiva publicație că „mai multe utilaje multifuncționale, dar și cinci triciclete electrice, au intrat în dotarea societăților din subordinea Primăriei Lugoj” și că „toate vehiculele sunt noi”.

Noutatea este asta, că toate vehiculele sunt noi.

Se mai spune acolo că, prin investițiile făcute de primărie, se continuă înlocuirea parcului auto, că administrația locală a decis „investiții masive în mașini noi și moderne”, dar că întâmpină probleme din cauza producătorilor, care nu onorează comenzile la timp, pentru unele utilaje fiind nevoie 8 – 12 luni de la efectuarea plății.

Păi da, pentru că abia după ce primește banii producătorul cumpără materiale, angajează oameni și se apucă de lucru.

Doamne, cum le știu aleșii noștri pe toate, că ți-e mai mare mila!

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.