Licitație anulată pentru abateri grave pentru proiectul „Creșterea calității vieții din Lugoj”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Autoritățile din Lugoj au lansat o licitație pentru a implementa proiectul de creștere a calității vieții din oraș. Sistemul de achiziții publice a anulat-o rapid din cauza unor abateri grave.

Primăria Lugoj caută proiectant pentru întocmirea documentațiilor tehnice pentru „Creșterea calității vieții din municipiul Lugoj prin reabilitarea spațiilor verzi și modernizarea parcurilor”. Acum, licitația apare anulată.

„Abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imosibilă incheierea contractului. Dintr-o eroare umană nu s-a bifat anunț cu publicare în JOUE  (n.r. Jurnalul Oficial al Uniunii Europene)”, aflăm de pe seap.ro.

Prin proiect ar fi trebuit reabilitate Parcul Prefecturii, Parcul Cornet, Parcul George Enescu și Parcul Ștrand. De asemenea, s-ar fi modernizat  spațiile verzi de pe faleza râului Timiș inclusiv cu realizarea de piste velo.

Proiectul este finanțat în cadrul POAT 2014-2020, implementat în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională VEST. Suma pusă la bătaie era de 621.480 de lei.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.