USR Lugoj întreabă: cât de legală este lucrarea Meridian 22 din Cartierul Militari?

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

USR Lugoj întreabă: cât de legală este lucrarea Meridian 22 din Cartierul Militari?

USR Lugoj întreabă: cât de legală este lucrarea Meridian 22 din Cartierul Militari? Societatea Meridian 22 a spart asfaltul din Cartierul „Militari” pentru efectuarea unui branșament de apă-canal la o casă din zonă.

Se pare că drumul asfaltat e încă în garanție, iar spargerea lui pentru branșarea la utilități, pare-se, a unei persoane importante e cel puțin ciudată.

USR Lugoj a primit recent o sesizare din partea unor cetățeni care domiciliază în cartierul „Militari”, iar Erwin Floroni, președintele USR Lugoj, a postat pe Facebook următoarele:

„Consilierii locali ai partidului nostru sunt rugați să verifice dacă o anumită lucrare a Societății Meridian 22 este legală sau nu. Este vorba de efectuarea unui branșament de apă canal, prin tăierea asfaltului, pentru o casă din cartier. Șoseaua respectivă este încă în garanție, fapt pentru care, se precizează în sesizare, lucrarea este ilegală. Deși respectivii cetățeni au sesizat și instituțiile abilitate pentru a opri această lucrare (Poliția Locală, Primăria, Societatea Meridian 22), ea a fost continuată.  Noi, USR Lugoj, prin grupul consilierilor locali USR din cadrul Consiliului Local Municipal: Țepeș – Paleu Daniela, Savu Nicolae – Marius, Vari Lajos – Ernestin, ne-am adresat celor două instituții lugojene  implicate în acest caz (Primăria Municipiului Lugoj și SC Meridian 22) solicitând un punct de vedere asupra legalității celor întâmplate. Adresele au fost trimise în data de 13.07.2023 urmând a primi, conform legii, un  răspuns clar, într-un termen de maxim 30 de zile. În cazul în care această lucrare a fost executată ilegal, solicităm tragerea la răspundere a celor vinovați, conform legii! Nimeni nu este mai presus de lege!”,

conchide Erwin Floroni, președintele USR Lugoj.

   Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.