Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân este programată în 22 și 23 iulie 2023, la Adăpostul de câini al Asociației Free Amely 2007, situat între satele Tapia și Măguri.

Sponsor al acțiunii este Asociația Halona for Dogs e.V, Germania, iar echipa medicală va fi coordonată de dr. Darius Terheș. Va participa și dr. Simon Cubin, alături de alți voluntari.

Programări se pot face la tel. 0731.973.866 sau 0726.692.964.

„În România, conform legii, sterilizarea/castrarea câinilor este obligatorie, excepție făcând doar câinii cu valoare chinologică. Să nu dați nimic mâncare câinelui sau pisicii dumneavoastră în ziua în care va fi sterilizat/ă, fiindcă operația se face cu anestezie generală. Sterilizarea/castrarea, pe lângă faptul că reduce numărul de pui nedoriți, este benefică și pentru sănătatea animalului și, nu în ultimul rând, vă scutește de amenzile pentru câinii nesterilizați, amenzi cuprinse între 5000 și 10000 de lei. Se pot steriliza/castra câinii și pisicile care au cel puțin 6 luni, femelele care au cel puțin 8 săptămâni de la fătar și femelele deja împerecheate”, ne-a declarat Elena Balaj, președinta Asociației „Free Amely”.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.