Un tur turistic de promovare a breslelor din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Asociația Mariam-Med continuă proiectul de promovare turistică a Banatului, Banatului Montan și Clisura Dunării de Caraș- Severin cu al doilea tur în municipiul Lugoj, în data de 14 mai.

Participanții la acest eveniment vor face cunoștință cu breslele lugojene. Terezia Berghe, prim-vicepreședinte al Asociației Mariam – Med, crede că această temă de promovare turistică a Lugojului este absolut necesară și deosebit de utilă.

„Lugojul are un trecut fabulos, nu numai cultural dar și social-economic. Organizarea meseriașilor în bresle a adus orașului prosperitate.

Veniți să facem o incursiune în trecut pentru a înțelege mai bine prezentul! În primul tur de promovare a Lugojului v-am prezentat câteva obiective importante ale orașului.

Mă folosesc de acest prilej pentru a aduce mulțumiri celor care au contribuit la succesul acțiunii noastre de atunci:

Daciana Vuia și Olivian Cristian Gaidoș, de la Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă Plastică, Ivan Bloch de la Sinagoga Neologă , părintele paroh de la biserica Romano-Catolică, Titi Dumitresc, părintele Ioan Pop de la Catedrala Greco-Catolică, Alianța Pensionarilor din Moldova Nouă, Asociația FOA, Restaurantul Domacris, Firma Brumărel și nu în ultimul rând publicația Lugojeanul.ro. Tuturor le mulțumesc public pentru susținere!”,

spune Terezia Berghe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.