Un tur turistic de promovare a breslelor din Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Asociația Mariam-Med continuă proiectul de promovare turistică a Banatului, Banatului Montan și Clisura Dunării de Caraș- Severin cu al doilea tur în municipiul Lugoj, în data de 14 mai.

Participanții la acest eveniment vor face cunoștință cu breslele lugojene. Terezia Berghe, prim-vicepreședinte al Asociației Mariam – Med, crede că această temă de promovare turistică a Lugojului este absolut necesară și deosebit de utilă.

„Lugojul are un trecut fabulos, nu numai cultural dar și social-economic. Organizarea meseriașilor în bresle a adus orașului prosperitate.

Veniți să facem o incursiune în trecut pentru a înțelege mai bine prezentul! În primul tur de promovare a Lugojului v-am prezentat câteva obiective importante ale orașului.

Mă folosesc de acest prilej pentru a aduce mulțumiri celor care au contribuit la succesul acțiunii noastre de atunci:

Daciana Vuia și Olivian Cristian Gaidoș, de la Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă Plastică, Ivan Bloch de la Sinagoga Neologă , părintele paroh de la biserica Romano-Catolică, Titi Dumitresc, părintele Ioan Pop de la Catedrala Greco-Catolică, Alianța Pensionarilor din Moldova Nouă, Asociația FOA, Restaurantul Domacris, Firma Brumărel și nu în ultimul rând publicația Lugojeanul.ro. Tuturor le mulțumesc public pentru susținere!”,

spune Terezia Berghe.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.