Un tunisian s-a încuiat în casa unei românce și a refuzat să mai plece

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O româncă din Italia a fost hărtuită de un tunisian de 33 de ani care a ajuns să-i fure cheile de la casă si să refuze să mai plece din locuintă, chiar dacă nu avea niciun drept să se afle acolo.

Bărbatul de 33 de ani a fost arestat de politistii din Terni, Umbria, după ce românca a depus plângere împotriva lui. Tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj si asociere cu persoane implicate în traficul de droguri.

Bărbatul, care a fost arestat de politistii din Terni, Umbria, a început să o hărtuiască pe româncă încă din luna iulie a anului trecut, ajungând să înfăptuiască asupra ei chiar si agresiuni fizice.

La un moment dat, tunisianul a pătruns în locuinta femeii si, după ce i-a furat cheile, s-a încuiat în casa ei si a refuzat să mai plece.

Românca a chemat politia, care a descoperit că tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj si asociere cu persoane care fac trafic de substante interzise, scrie Corriere dell’Umbria.

Tunisianul a fost arestat, ordinul de arest preventiv fiind emis de judecătorul de instructie Simona Tordelli, la cererea procurorului Camilla Coraggio.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.