Un tunisian s-a încuiat în casa unei românce și a refuzat să mai plece

O româncă din Italia a fost hărtuită de un tunisian de 33 de ani care a ajuns să-i fure cheile de la casă si să refuze să mai plece din locuintă, chiar dacă nu avea niciun drept să se afle acolo.

Bărbatul de 33 de ani a fost arestat de politistii din Terni, Umbria, după ce românca a depus plângere împotriva lui. Tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj si asociere cu persoane implicate în traficul de droguri.

Bărbatul, care a fost arestat de politistii din Terni, Umbria, a început să o hărtuiască pe româncă încă din luna iulie a anului trecut, ajungând să înfăptuiască asupra ei chiar si agresiuni fizice.

La un moment dat, tunisianul a pătruns în locuinta femeii si, după ce i-a furat cheile, s-a încuiat în casa ei si a refuzat să mai plece.

Românca a chemat politia, care a descoperit că tunisianul avea numeroase antecedente penale, printre care vătămare corporală, ultraj si asociere cu persoane care fac trafic de substante interzise, scrie Corriere dell’Umbria.

Tunisianul a fost arestat, ordinul de arest preventiv fiind emis de judecătorul de instructie Simona Tordelli, la cererea procurorului Camilla Coraggio.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.