Un transport agabaritic va trece prin Lugoj, spre Germania

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează în perioada 30 mai – 7 iunie este programat un transport agabaritic pe ruta Giurgiu-Nădlac. Este vorba despre o hotă metalică transportată din Turcia până în Germania.

Lățimea maximă a vehiculului  care va trece și pe autostrada din Timiș este de 5,50 metri. Viteza urmează să fie adaptată la condițiile de deplasare, iar conform legii, acesta nu poate fi mai mare de 70 km/oră. Vehiculul cu gabarit depășit va fi însoțit de poliția rutieră, care stabilește etapele deplasării. Nu se va circula în perioadele și sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, precum codul galben, portocaliu sau roșu.

Iată traseul exact al vehiculului cu gabarit depășit: *Giurgiu Pod PTF (jud.GR) – DN5 – Adunații Copăceni – DNCB – A1 – Pitești -DN65B – Jitaru – DN65 – DN65F – DN6 – Ciochiuța – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN6 – Orșova – Varianta de Ocolire Caransebeș- DN6- Varianta de Ocolire Lugoj – A6 – A1 – Nădlac 2 PTF (jud.AR)

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.