Activități interesante la Școala Gimnazială Balinț

Vineri, 29 mai 2020, la Școala Gimnazială Balinț, pe lângă orele online, s-au încheiat și lucrările pentru întâmpinarea elevilor din clasa a VIII-a, care de marți vor reveni la școală pentru a-și reactualiza cunoștințele și a se pregăti pentru Evaluarea Națională. S-au marcat trasee de deplasare conform cerințelor, s-au montat stikere cu informații despre virusul Sars-Cov2, dozatoare pentru dezinfectant, săpun, covorașe cu dezinfectanți, s-au luat toate masurile de informare, prevenire și combatere COViD-19 .

Tot în această zi, fiind ultima zi lucrătoare înainte de 1 iunie, elevii au desfășurat activități  extracurriculare interesante dedicate Zilei Copilului: au desenat, au pictat baloane, tricouri, au realizat face-painting, au confecționat colaje, costume de super-eroi, au pictat pe pietre, au pregătit aperitive și deserturi pentru copii.

„Ziua Internațională a Copilului este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii din lume! Pentru a marca această zi, atât elevii mici cât și cei mari au participat cu drag la activitățile cu tema „Magia Copilăriei”, dedicate exclusiv lor. Toate activitățile realizate au avut ca scop promovarea bunăstării copiilor, stimularea interesului pentru cultură, pentru relaxare și destindere împreună cu părinții. Ne bucurăm că în această perioadă de pandemie elevii au simțit mai mult apropierea de părinți și dragostea acestora, au putut face lucruri frumoase împreună și vor sărbători probabil ALTFEL ziua lor. Le urăm tuturor „La mulți ani sănătoși și fericiți!”,

spune Mihaela Kristof, directoarea Școlii Gimnazială Balinț.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.