Un stil de viață sănătos, promovat gratuit la Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 27.01.2022  echipa Help Trend din Timișoara, formată din 4 medici și 4 voluntari, a fost la Balinț, unde a organizat o Expoziție de Sănătate, în spațiul pus la dispoziție prin bunăvoința primarului Dănuț Crașovan.

Cadrele  medicale au făcut diferite măsurători printre care: glicemie, tensiune, IMC, grăsimea din organism și au dat sfaturi utile pentru menținerea sănătății fiecăruia în funcție de rezultatele reieșite după investigațiile făcute.

La finalul circuitului a existat un stand unde s-au oferit cărți gratuite pe diferite subiecte legate de sănătate și spiritualitate. Fiecare participant s-a autoservit cu ce cărți i s-au părut mai interesante.

Pe lângă locuitorii satului Balinț, au venit și elevii din 3 clase de gimnaziu de la Școala Gimnazială Balinț, însoțiți de diriginți.

Ei au putut vedea funcționalitatea aparatelor, au fost testați de cadrele medicale și la final s-au deplasat la școală unde li s-au prezentat  seminarii despre ce înseamnă să ai o alimentație sănătoasă și un stil de viață sănătos.

Conducerea Primăriei și a Școlii Gimnaziale Balinț mulțumesc medicilor și voluntarilor implicați în această activitate pentru eforturile făcute dezinteresat pentru elevii și locuitorii comunei.

Mihaela KRISTOF

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.