Un stil de viață sănătos, promovat gratuit la Balinț

În data de 27.01.2022  echipa Help Trend din Timișoara, formată din 4 medici și 4 voluntari, a fost la Balinț, unde a organizat o Expoziție de Sănătate, în spațiul pus la dispoziție prin bunăvoința primarului Dănuț Crașovan.

Cadrele  medicale au făcut diferite măsurători printre care: glicemie, tensiune, IMC, grăsimea din organism și au dat sfaturi utile pentru menținerea sănătății fiecăruia în funcție de rezultatele reieșite după investigațiile făcute.

La finalul circuitului a existat un stand unde s-au oferit cărți gratuite pe diferite subiecte legate de sănătate și spiritualitate. Fiecare participant s-a autoservit cu ce cărți i s-au părut mai interesante.

Pe lângă locuitorii satului Balinț, au venit și elevii din 3 clase de gimnaziu de la Școala Gimnazială Balinț, însoțiți de diriginți.

Ei au putut vedea funcționalitatea aparatelor, au fost testați de cadrele medicale și la final s-au deplasat la școală unde li s-au prezentat  seminarii despre ce înseamnă să ai o alimentație sănătoasă și un stil de viață sănătos.

Conducerea Primăriei și a Școlii Gimnaziale Balinț mulțumesc medicilor și voluntarilor implicați în această activitate pentru eforturile făcute dezinteresat pentru elevii și locuitorii comunei.

Mihaela KRISTOF

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.