Un șofer drogat, altul beat, la volan prin Lugoj și împrejurimi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 20 noiembrie. în intervalul orar 16:00 – 00:00 polițiștii municipiului Lugoj și cei din cadrul celor 3 secții rurale au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Polițiștii au controlat 287 de autovehicule și au efectuat 219 testări cu aparatul alcooltest.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.160 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere,dintre care 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Totodată, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducerea pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive (canabis).

(P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.