Un șofer a intrat cu mașina într-un utilaj feroviar, pentru că nu a văzut luminile de avertizare din cauza soarelui

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat de 65 de ani, din Hitiaș, a ajuns la spitalul din Lugoj, după ce a intrat cu mașina într-un utilaj feroviar aflat în mișcare.

Accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Jabarului din Lugoj. Șoferul susține că nu a văzut nici utilajul și nici semnalele care anunțau trecerea unui mijloc de transport feroviar.

Mecanicul aflat pe utilaj spune că bărbatul nu a oprit nici măcar o secundă pentru a se asigura că nu este nici un pericol.

„Veneam dinspre Lugoj. Cred că aveam 50 de kilometri la oră. Erau mașini care așteptau la semnale. Omul a venit direct și ne-a lovit în partea din față, gabaritul l-a întors și l-a mai lovit o dată. A avut mare noroc. Am crezut că l-am omorât. Dacă era un tren marfar sau de călători nu scăpa cu viață”,

a declarat mecanicul, pentru LugojInfo.ro.

În urma impactului, mașina a fost distrusă și aruncată la câțiva metri de șina de cale ferată. O ambulanță, dar și un echipaj al pompierilor au ajuns în câteva minute la locul accidentului. Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Primele investigații medicale indică faptul că rănile suferite sunt minore.

Despre admin 6446 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.