Un șofer a intrat cu mașina într-un utilaj feroviar, pentru că nu a văzut luminile de avertizare din cauza soarelui

Un bărbat de 65 de ani, din Hitiaș, a ajuns la spitalul din Lugoj, după ce a intrat cu mașina într-un utilaj feroviar aflat în mișcare.

Accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Jabarului din Lugoj. Șoferul susține că nu a văzut nici utilajul și nici semnalele care anunțau trecerea unui mijloc de transport feroviar.

Mecanicul aflat pe utilaj spune că bărbatul nu a oprit nici măcar o secundă pentru a se asigura că nu este nici un pericol.

„Veneam dinspre Lugoj. Cred că aveam 50 de kilometri la oră. Erau mașini care așteptau la semnale. Omul a venit direct și ne-a lovit în partea din față, gabaritul l-a întors și l-a mai lovit o dată. A avut mare noroc. Am crezut că l-am omorât. Dacă era un tren marfar sau de călători nu scăpa cu viață”,

a declarat mecanicul, pentru LugojInfo.ro.

În urma impactului, mașina a fost distrusă și aruncată la câțiva metri de șina de cale ferată. O ambulanță, dar și un echipaj al pompierilor au ajuns în câteva minute la locul accidentului. Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Primele investigații medicale indică faptul că rănile suferite sunt minore.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.