Un șofer a fost prins că circula cu 213 km/h pe autostrada A1

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un șofer vitezoman a fost amendat și s-a ales și cu un dosar penal, după ce a fost depistat că a circulat pe autostrada A1 cu 213 km/h.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acțiunii ROADPOL, desfășurată la nivel național, derulează mai multe acțiuni de monitorizare a vitezei de deplasare pe autostradă.

În cadrul activităților, în ziua de 19 aprilie a.c., a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetățean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porțiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km./h..

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză deține permis de conducere emis de autoritățile S.U.A., neavând un permis de conducere internațional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 Cod Penal.

Lista țărilor pentru care NU este necesar permisul internațional de conducere, pentru a conduce vehicule pe teritoriul României se regăsește în tabelul de mai jos.

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.