Istoria se repetă cu „Lugojul pedalează”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

În a doua zi de Paști, în Orașul Bicicletelor a avut loc evenimentul „Lugojul pedalează cu frumosul Iepuraș”, o manifestare reușită, după cum apreciază Alexandru Szilagy, inițiatorul acțiunii „Lugojul Pedalează”.

„A fost un eveniment reușit, care a adunat aproximativ 50 de oameni minunați, de toate vârstele, cu iubire pentru pasiunea noastră comună, bicicleta. Am avut și o domnișoară, Anais, de numai 2 anișori, care a câștigat la tombolă împreună cu sora și cu mama ei. Cel mai vârstnic participant a fost domnul Cornel, de 70 de ani, care iubește și ciclismul și voleiul, pe care îl susținem împreună la toate meciurile echipei CSM Lugoj.

Am pornit de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj, spre Podul de Fier, Piața I. C. Drăgan, Primărie, Pompieri, Centura Lugojului, Strada Făgetului, Biserica cu două turnuri, Podul de Beton, Parcul George Enescu, Strada Bucegi, Sensul Giratoriu de la Stadion, Catedrala Învierii Domnului și am sosit din nou pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj. Pe tot traseul am fost escortați de mașinile de poliție.

Atmosfera a fost minunată, cu muzică pe întreg traseul și cu o tombolă mult așteptată, organizată după pedalarea în Orașul Bicicletelor, și care a bucurat multe persoane.

Toți participanții au dat dovadă de mult entuziasm și o energie minunată, la fel ca în prima ediție, din august 2012, iar la sfârșitul turei au spus că le-a plăcut și m-au întrebat când facem următoarea tură. Pe această cale doresc să îi anunț că următoarea tură va fi de Sânziene.

În final, doresc să mulțumesc partenerilor care m-au ajutat la realizarea acestui eveniment: Primăriei Municipiului Lugoj, Poliției Rutiere, Poliției Locale, Jandarmeriei, Centrului de Tineret Lugoj și Fundației Județene pentru Tineret Timiș”,

ne-a declarat Alexandru Szilagy, inițiatorul manifestării „Lugojul Pedalează”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.