Un român care a jefuit-o pe actriţa Gina Lollobrigida a fost prins din întâmplare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un român de 33 de ani, stabilit la periferia Romei, capitala Italiei, a fost reținut și este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv că a jefuit-o pe celebra actriță Gina Lollobrigida (92 de ani).

Românul a fost prins din întâmplare de polițiștii italieni, după un apel al iubitei sale care l-a acuzat că a dezvoltat un comportament violent. Femeia a solicitat intervenția polițiștilor și l-a dat de gol pe iubitul ei, spunându-le polițiștilor că deține trei pistoale. Oamenii legii l-au deposedat de armament pe român și au descoperit că cel puțin una dintre arme era deținută în mod ilegal.

Însă polițiștii au avut un adevărat șoc când au descoperit în locuința respectivă un adevărat arsenal de obiecte de valoare ce purtau semnătura actriței Gina Lollobrigida: ceasuri de mână extrem de valoroase, bijuterii, stilouri de argint, timbre rare, statuete, monede și alte bunuri de valoare. Românul a spus că le-a primit de la actriță, când a executat mai multe lucrări la casa vedetei. Lollobrigida a precizat însă că nici vorbă de așa ceva. Culmea este că actrița nici nu observase dispariția bunurilor. Românul riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de furt, violarea domiciliului, violență și deținere ilegală de arme.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.