Un român din Italia a furat un câine, un telefon și un abonament de autobuz

Un român de 19 ani a fost arestat la Como, în Italia, după ce a furat un câine, un telefon mobil şi un abonament pentru transportul în comun.

Românul şi un marocan de aceeaşi vârstă au abordat doi minori pe o stradă din centrul oraşului. Conform Espansione TV, minorii plimbau un câine în momentul în care românul şi marocanul s-au apropiat de ei.

Agresorii i-au ameninţat cu un cuţit în speranţa că vor putea obţine bani de la cei doi minori. Cum însă aceştia nu aveau bani asupra lor, românul şi marocanul le-au furat câinele, un telefon mobil şi un abonament pentru transportul în comun. La câteva minute după incident, minorii speriaţi au fost observaţi de un echipaj de poliţie. Le-au povestit agenţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au plecat în urmărirea hoţilor.

I-au prins în scurt timp şi au descoperit asupra lor câinele furat, dar şi telefonul mobil sustras şi cuţitul utilizat pentru a-i ameninţa pe minori.

Românul şi marocanul, cunoscuţi deja de către poliţie pentru mai multe infracţiuni, au fost arestaţi imediat şi încarceraţi la închisoarea din Bassone.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.