Un român din Italia a furat un câine, un telefon și un abonament de autobuz

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un român de 19 ani a fost arestat la Como, în Italia, după ce a furat un câine, un telefon mobil şi un abonament pentru transportul în comun.

Românul şi un marocan de aceeaşi vârstă au abordat doi minori pe o stradă din centrul oraşului. Conform Espansione TV, minorii plimbau un câine în momentul în care românul şi marocanul s-au apropiat de ei.

Agresorii i-au ameninţat cu un cuţit în speranţa că vor putea obţine bani de la cei doi minori. Cum însă aceştia nu aveau bani asupra lor, românul şi marocanul le-au furat câinele, un telefon mobil şi un abonament pentru transportul în comun. La câteva minute după incident, minorii speriaţi au fost observaţi de un echipaj de poliţie. Le-au povestit agenţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au plecat în urmărirea hoţilor.

I-au prins în scurt timp şi au descoperit asupra lor câinele furat, dar şi telefonul mobil sustras şi cuţitul utilizat pentru a-i ameninţa pe minori.

Românul şi marocanul, cunoscuţi deja de către poliţie pentru mai multe infracţiuni, au fost arestaţi imediat şi încarceraţi la închisoarea din Bassone.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.