Un preot francez a fost împușcat pentru că se iubea cu enoriașele

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un soţ gelos este acuzat de tentativă de omor, pentru împuşcarea unui preot francez „aventuros”, care s-a iubit în secret cu o tânără rusoaică, soţia agresorului.

Soţul tinerei a fost acuzat de tentativă de omor, pentru că a împuşcat, la Lyon, un preot ortodox grec. Agresorul, un cetăţean georgian de 40 de ani, a fost arestat după ce l-a împuşcat pe preotul Nikolaos Kakavelakis, de 52 de ani, pentru că s-a culcat cu soţia lui, au dezvăluit procurorii.

Preotul a fost împuşcat de două ori, în piept, cu o puşcă cu ţeava tăiată, potrivit procurorului din Lyon, Nicolas Jacquet. Victima a supravieţuit şi a ieşit din comă la sfârşitul săptămânii trecute.

Atacul a stârnit iniţial temeri cu privire la un nou act de terorism, împotriva unei ţinte creştine, după seria de atacuri mortale din ultimele săptămâni, atribuite islamiştilor radicali. Ancheta a arătat însă că motivele atacatorului au fost destul de diferite, după ce preotul s-a trezit din comă şi a rostit numele atacatorului său.

Părintele Kakavelakis, căsătorit, cu doi copii, preot la Biserica Buna Vestire de 12 ani, este „foarte aventuros cu doamnele”, a declarat un anchetaator pentru Le Parisien. Soţul gelos a recunoscut ulterior fapta şi le-a spus poliţiştilor că, după ce a descoperit că preotul se culca cu soţia sa, a vrut doar să-l rănească, nu să-l omoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.