Un nou succes pentru sportul lugojean: două titluri de campioni naţionali şi trei de vicecampioni ai României

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Luptătorii de la CSM Lugoj s-au întors cu două titluri de campioni naționali și trei de vicecampioni ai României de la Campionatul Național Individual de seniori la lupte libere, feminine și greco-romane, care a avut loc, în perioada 13-15 iulie, la Reșița.

De această dată, medaliile au fost cucerite de luptătorii de la greco-romane. Au cucerit medaliile de aur au fost cucerite de Tomy Hinoveanu (la categoria 72 kg) și Attila Tamaș (la categoria 97 kg), iar cele trei medalii de argint au fost obținute de Cristian Vaginiuc (categoria 55 kg), Laurențiu Macarei (categoria 63 kg) și Robert Papp (categoria 97 kg).

Cu cele cinci medalii obținute, echipa de lupte greco-romane a CSM Lugoj s-a clasat pe locul II în clasamentul general al cluburilor. La competiție au participat peste 350 de sportivi de la 45 de cluburi din țară.

În cadrul evenimentului a avut loc și o ceremonie de premiere a celor mai buni luptători români ai momentului, în care antrenorul emerit Adrian Dacica, membru în Biroul Federal al FRL, a înmânat Carnetele de Maestru Emerit al Sportului lui Mihai Mihuț și luptătorului de la CSM Lugoj, Ivan Guidea.

De asemenea, vicepreședintele Federației Române de Lupte, Alexandru Ballai i-a premiat pe cei cinci sportivi medaliați ai României la Campionatul European de Seniori: Alina Vuc (argint CE seniori/ lider mondial), Mihai Mihuț (aur CE seniori/ aur CE Seniori U23), Alexandra Anghel (bronz CE Seniori/ bronz CE U23), Alin Alexuc ( bronz CE Seniori) și Ivan Guidea (bronz CE Seniori).

Mai multe în ediția tipărită:
în Lugoj, la toate chioșcurile de difuzare a presei,
și în magazinele partenere din zona de est a județului.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.