Un nou pas în preluarea serviciilor de furnizare a apei și canalizare de către Aquatim. Procesul poate începe în iulie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Consiliul Local Lugoj și-a desemnat un reprezentat în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal Timiş, pas obligatoriu în procesul de preluare a serviciilor de furnizare a apei și canalizare de către operatorul județean Aquatim. Consilierii au aprobat ca reprezentantul Lugojului să fie Claudiu Cristian Mircea și să poată aproba prin vot, în Adunarea Generală a Asociatilor A.D.I. Apă-Canal Timiș din 17 – 18.05.202, în numele Consiliul Local al Municipiului Lugoj, următoarele documente modificate şi actualizate:

♦ Caietul de sarcini al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare

♦ Regulamentul serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pentru localităţile membre A.D.I. Apă-Canal Timiș

♦ Contractul de fumizare /prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare

♦ Indicatorii de performanţă ai serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare

♦ Strategia de dezvoltare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare

♦ Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din 19.01.2010, cu toate actele adiționale ulterioare.

Conform primarului interimar Bogdan Blidariu, Aquatim va presta servicii de apă și canalizare în Lugoj, cel mai devreme din luna iulie, a acestui an.

„Contractul cu Meridian expiră în luna iulie, după care serviciile vor putea fi preluate de Aquatim. Nu este însă obligatoriu ca automat de la această dată operatorul județean să preia Lugojul. În funcție de discuțiile pe care le vom avea cu cei de la Aquatim, dacă e necesar, contractul cu Meridian ar putea să mai fie prelungit cu câteva luni”,

a declarat Bogdan Blidariu. Preluarea Lugojului de către operatorul apă și canal județean este singura soluție la ora actuală pentru rezolvarea problemelor cu care municipiul de pe Timiș se confruntă în privința serviciilor de furnizare a apei și canalizare, inclusiv cele legate de stația de epurare de la Jabăr. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.