Un microbuz care transporta muncitori la Mondial a fost implicat într-un accident de circulație la câțiva km de Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O persoană a ajuns la spital după ce două microbuze au fost implicate într-un accident în județul Caraș-Severin, la câțiva kilometri distanță de limita cu județul Timiș.

Accidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă municipiile Lugoj și Caransebeș, între localitățile Constantin Daicoviciu și Sacu. Publicația Gugulanul.ro a anunțat că șoferul unui microbuz care transporta muncitori pentru Mondial și care aparține unei firme din Lugoj, nu a putut evita impactul cu un alt microbuz scăpat de sub control, astfel că cele două autovehicule au intrat în coliziune.

Polițiștii susțin că vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat din Jena care, cel mai probabil, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat, a lovit un parapet și a ajuns în fața microbuzului care aparține firmei de transport din Lugoj.

În urma impactului, cele două mașini au fost serios avariate, iar o persoană a fost transportată la spitalul din Caransebeș. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

(P. M.)


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.