Ingrediente (12 bucăți): 150 g făină, 50 g migdale, 2 lingurițe praf de copt, 100 g zahăr, 1 pachețel zahăr vanilat, 3 ouă, 150 g unt, 50 g ciocolată amăruie, 50 g ciocolată cu lapte, 50 g ciocolată albă, 3 linguri glazură de ciocolată amăruie, 3 linguri glazură de ciocolată cu lapte, 3 linguri glazură de vanilie.
Preparare: Se amestecă făina, migdalele, praful de copt, zahărul și zahărul vanilat cu ouăle și untul până se obține un aluat neted. Ciocolatele se taie în bucăți mari, aluatul se distribuie în trei castroane și fiecare se amestecă cu câte 40 g dintr-un fel de ciocolată. Aluaturile se distribuie în 4 forme de brioșe pentru fiecare sortiment, se coc 20 minute, până se rumenesc și se lasă să se răcească. Pe brioșe se toarnă glazura și se presară cu restul de ciocolată.
Lasă un răspuns