Un magazin permite clienţilor să ia produse pe gratis, dacă răspund corect la o problemă de matematică

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Proprietarul unui magazin din New York a început să le permită clienţilor să ia tot ce doresc, complet gratuit, dacă răspund corect la o problemă de matematică.

Ahmed Alwan a luat această decizie pentru a putea sprijini comunitatea locală, iar toată acţiunea a fost înregistrată în clipuri video care au fost ulterior postate pe contul său de TikTok, unde a acumulat peste 3 milioane şi jumătate de fani şi peste 69 de milioane de aprecieri.

În videoclipuri, Ahmed le spune clienţilor că dacă pot răspunde la o întrebare de matematică, vor avea la dispoziţie cinci secunde pentru a obţine tot ce-şi doresc din magazinul său.

Potrivit CNN, Ahmed a dezvăluit modul în care plăteste totul din propriul buzunar, îngrijorarea sa nefiind banii, ci dorind să ajute membrii comunitătii cu venituri mici.

Toată lumea primeste ceva în schimb la rezolvarea unei probleme de matematică. Ahmed intentionează să producă mai multe videoclipuri si să devină din ce în ce mai creativ cu întrebările.

El a creat chiar şi o pagină pentru donaţii pentru a sprijini comunitatea. Până în prezent, au fost strânsi 11.897 de dolari, o sumă care se îndreaptă către produsele si alimentele utilizate pentru provocări, precum si donatiile pentru clientii care au nevoie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.