Un lugojean de 22 de ani s-a aruncat în fața trenului, din cauza unei decepții în dragoste

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un tânăr de 22 de ani, din Lugoj, și-a pierdut viața, luni seara, după ce s-a aruncat în fața trenului, din cauza unor probleme în dragoste. Tânărul, care lucra ca barman la un local din oraș, nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului cu garnitura de tren.

Tragedia s-a întâmplat în seara zilei de luni, 15 aprilie. Mihai, care le-a mai spus apropiaţilor că se gândește să se sinucidă, s-a urcat pe podul de cale ferată din zona Cotu Mic, la ieșirea din municipiu, pe magistrala CFR 212, care leagă Lugojul de Ilia.

La venirea trenului Săgeata Albastră Lugoj-Margina, băiatul a recurs la gestul fatal. Mecanicul trenului a fost cel care a anunțat autoritățile despre tragedie. La fața locului au ajuns imediat medicii de la ambulanță. Aceștia nu au putut nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului.

Conform unor informații, se pare că tânărul a recurs la gestul șocant după ce s-ar fi certat cu prietena. Polițiștii au deschis deja o anchetă și continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Între timp, pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele de condoleanțe adresate familiei îndoliate. Mihai era cunoscut ca fiind un tânăr plin de viață, popular printre clienții barului și ai restaurantului în care lucra. Aceștia sunt în stare de șoc după ce au aflat îngrozitoarea veste.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.