Un lugojean care și-a amenințat soția a fost arestat pentru încălcarea ordinului de restricție

Poliţiştii lugojeni au reținut un bărbat de 50 de ani, pentru „încălcarea ordinului de protecție” și „amenințare”. În 26.07.2022, o femeie de 51 de ani a reclamat că soțul ei ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma verificărilor, a reieșit că în perioada 22.07-26.07.2022, femeia ar fi fost amenințată cu acte de violență de soțul acesteia, fiind întocmit un dosar penal și emis un ordin de protecție provizoriu.

În 26.07.2022, femeia a reclamat din nou că soțul ei a încălcat ordinul de protecție provizoriu, prin care i s-a impus o distanță minimă de 250 de metri față de soția lui, precum și față de locul de muncă și de locuința acesteia, bărbatul revenind la domiciliul comun.

Înainte de a reveni la locuința comună, bărbatul ar fi amenințat-o din nou cu acte de violență pe soția sa. Având în vedere cele constatate, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea ordinului de protecție” și „amenințare”, fiind introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.