Un lugojean care și-a amenințat soția a fost arestat pentru încălcarea ordinului de restricție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliţiştii lugojeni au reținut un bărbat de 50 de ani, pentru „încălcarea ordinului de protecție” și „amenințare”. În 26.07.2022, o femeie de 51 de ani a reclamat că soțul ei ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma verificărilor, a reieșit că în perioada 22.07-26.07.2022, femeia ar fi fost amenințată cu acte de violență de soțul acesteia, fiind întocmit un dosar penal și emis un ordin de protecție provizoriu.

În 26.07.2022, femeia a reclamat din nou că soțul ei a încălcat ordinul de protecție provizoriu, prin care i s-a impus o distanță minimă de 250 de metri față de soția lui, precum și față de locul de muncă și de locuința acesteia, bărbatul revenind la domiciliul comun.

Înainte de a reveni la locuința comună, bărbatul ar fi amenințat-o din nou cu acte de violență pe soția sa. Având în vedere cele constatate, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea ordinului de protecție” și „amenințare”, fiind introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.