Un italian și-a ucis iubita româncă, după ce i-a spus că îl iubește și e însărcinată cu el

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Crimă ca în filmele de groază, în provincia Palermo, din Italia. Un om de afaceri italian a recunoscut că şi-a ucis cu brutalitate iubita româncă, în vârstă de 30 de ani şi însărcinată în luna a treia, iar procesul în urma căruia riscă închisoare pentru tot restul vieţii va începe în luna octombrie.

Omul de afaceri Antonino Borgia, 51 de ani, proprietarul unei firme de construcţii, căsătorit şi cu un copil, a înjunghiat-o de 10 ori cu cuţitul pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, care s-a născut în România, dar care a fost adoptată de o familie din Italia, în noiembrie 2019, în provincia Palermo.

După ce a omorât-o, i-a abandonat cadavrul la marginea unui drum, apoi şi-a văzut liniştit de treburile lui, iar seara chiar s-a dus într-un bar să se relaxeze, potrivit Palermo Today. Borgia a devenit suspect destul de repede, pentru că relaţia celor doi era cunoscută, mai ales în localitatea în care locuia tânăra.

După ce anchetatorii au adunat suficiente probe împotriva lui şi l-au arestat, bărbatul şi-a recunoscut fapta, dar a spus că a comis-o pentru că iubita lui îl şantaja cerându-i bani ca să nu-i spună soţiei lui de relaţia pe care o aveau.

Însă a ancheta a arătat că fapta fusese premeditată, iar bărbatul s-a gândit la crimă după ce Ana Maria l-a anunţat că este însărcinată şi i-a spus că îl iubeşte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.