A supraviețuit unei tumori pe creier, însă a fost ucisă de iubitul abuziv

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O tânără de 31 de ani a fost ucisă de iubitul abuziv, după ani de teroare petrecute alături de el, în care a sperat că lucrurile se vor aşeza şi vor ajunge să îmbătrânească fericiţi, în linişte.

Caitlin O’Brien, din Melbourne, a fost ucisă de Shea Sturt într-un mod extrem de tulburător. Cei doi s-au cunoscut în perioada adolescenţei în timp ce studiau împreună, iar în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat de mai bine de un deceniu, au rămas împreună. Tânăra ştia că iubitul ei era abuziv. Simţea prin toţi porii, însă nu avea destulă putere să îl părăsească. Nu putea trăi împreună cu el, însă nu îşi imagina viaţa fără prezenţa lui. Caitlin lucra ca asistentă şi nu de puţine ori colegii o vedeau la serviciu cu vânătăi ori plângând pe la colţuri.  A ajuns la spital de peste 30 de ori cu leziuni grave si le-a povestit medicilor că bărbatul i-a spus că „trebuie să o omoare pe ea înainte să se sinucidă”.

Cei doi trăiau din salariul tinerei, pentru că el era şomer. Caitlin făcea tot posibilul să câştige într-atât încât să poată convieţui împreună. În mai 2019 însă tânăra a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală. A fost supusă unei intervenţii extrem de riscante pentru a o elimina şi a avut toată încrederea că va reuşi să treacă peste această luptă cu boala. Ceea ce s-a şi întâmplat. Caitlin a învins cumplita boală, însă nu a învins şi lupta emoţională din relaţia sa cu Sturt.

În 25 iunie, bărbatul a distribuit o serie de mesaje ciudate pe Facebook care au făcut-o pe tânără să îşi pună mai multe semne de întrebare şi să se teamă cu adevărat pentru viaţa ei. În ultima seară din viaţa ei, Caitlin stătea liniştită pe canapea, când bărbatul a intrat în cameră şi a început să vorbească despre sfârşitul lumii. Apoi a atacat-o. În zadar pentru Caitlin care a fugit şi s-a închis la baie, încercând să scape de furia lui incontrolabilă şi neînţeleasă. Omul a reuşit să intre peste ea şi a înjunghiat-o cu o foarfecă de 5 ori. Ca să se asigure că şi-a dus planul până la capăt a hotărât să o asfixieze şi cu o pernă, apoi a ştrangulat-o cu o pereche de pantaloni de trening. Sturt şi-a făcut un duş apoi s-a îndreptat către secţia de poliţie. Le-a spus ofiţerilor să îl aresteze, dar ei nu l-au crezut. „Mi-am ucis prietena” a spus el. ”Nu, nu ai făcut-o” au răspuns poliţistii. Bărbatul a a primit 22 de ani de închisoare.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.