Un italian și-a găsit iubita româncă în pat cu un tânăr din Republica Dominicană

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat de 28 de ani, din Republica Dominicană, a ajuns de urgenţă la spitalul din Vicenza, după ce a fost bătut crunt de un italian de 55 de ani care îl acuza că i-a făcut avansuri iubitei sale, o româncă de 38 de ani.

Românca şi italianul trăiau de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste, iar bărbatul din Republica Dominicană se afla, iniţial, în cercul de prieteni al celor doi.

Românca şi amantul susţin că nu făceau decât să monteze nişte jaluzele

Totuşi, conform Il Giornale di Vicenza, povestea s-a transformat într-un adevărat coşmar după ce, într-o zi, italianul s-a întors mai devreme de la muncă şi şi-a găsit iubita în ipostaze intime cu bărbatul din Republica Dominicană. Italianul a văzut negru în faţa ochilor şi a sărit cu pumnii şi cu picioarele pe bărbatul care are, aproximativ, jumătate din vârsta lui. Bărbatul din Republica Dominicană a ajuns la spital, cu răni grave, iar italianul a fost încarcerat, urmând să fie judecat pentru vătămare corporală. Înainte de a ajunge după gratii, italianul a avut grijă să pună capăt relaţiei cu românca.Cele două persoane vizate de furia italianului, respectiv românca şi bărbatul din Republica Dominicană, s-au apărut susţinând că nu este adevărat că între ei ar fi fost ceva şi că tânărul ar fi mers la româncă doar pentru a o ajuta să monteze nişte jaluzele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.